WELKOM ACHTERGROND

Hoewel onze clubs misschien langer gesloten blijven, hebben we ons voorbereid op het moment dat we u weer welkom zouden kunnen heten. Wanneer we op 8 juni heropenen, zult u enkele wijzigingen opmerken, deze zijn bedoeld om de veiligheid van onze leden en ons team te waarborgen.

Lees het onderstaande gedeelte om vertrouwd te raken met alle aspecten van het beleid van uw club.

ALS JE JE NIET GOED VOELT, BLIJF DAN THUIS EN VOLG DE RICHTLIJNEN VAN DE OVERHEID VOOR ZELFISOLATIE.

TOEGANG TOT DE KLUB, JIJ MOET HET GEBRUIK VAN DE POINTFIT OF HET TOEPASSINGSGEBIED MET JOUW PERSOONLIJKE TREINER VERBRUIKEN. 

DIT STELT ONS IN STAAT OM DE CAPACITEIT TE BEHEREN EN EEN VEILIGE RUIMTE VOOR UW TRAINING TE CREËREN.

GELIEVE UW HANDEN TE WASSEN OF EEN ANTIBACTERIËLE GEL TE GEBRUIKEN BIJ AANKOMST EN REGELMATIG TIJDENS UW BEZOEK.

Reinigingsprotocollen

Een globale aanpak
We blijven strikte hygiëneprotocollen volgen voor een goede desinfectie, bediening en onderhoud, en voegen extra procedures toe om een nieuw niveau van netheid te bereiken.gaat het om een gezonde levensstijl, gezonde mentale groei en gezonde manieren om met alle levende wezens en de natuur om te gaan. Het vereist regelmatige inspanningen.

Sociale afstandelijkheid

Een veiligere manier om samen te zijn

We nemen voorzichtige maatregelen om de sociale afstand te vergemakkelijken. Volg de aanbevelingen van ons team om u door elke ruimte te leiden en ons te helpen deze sociale afstand te bewaren. 

 

Teamleden en veiligheid

Naast het aanpassen van de omgeving waarin ze werken om te zorgen voor voldoende ruimte, zullen de teamleden verplicht zijn om maskers te dragen en eventuele veranderingen in hun gezondheidstoestand te overwegen voorafgaand aan elke dienst, zoals aanbevolen door de richtlijnen van de overheid.

Studios & Services

Help ons voor u te zorgen

Bij de heropening van onze studio’s zullen er de komende maanden nieuwe gewoontes worden ingevoerd. De apparatuur en de programmering zullen van studio tot studio verschillen en zullen voldoen aan de overheidsverordeningen en -richtlijnen. Wij waarderen uw hulp en begrip voor de samenwerking tijdens deze aanpassingsperiode. 

Tracking is geautomatiseerd in onze studio’s omdat we alleen op afspraak werken.  

Aanpassingen van uw diensten

Kleedkamers en lockers hebben beperkte toegang.

Handdoeken zijn beschikbaar. 

Cardioruimte is beschikbaar met toestemming van uw persoonlijke trainer en onder bepaalde voorwaarden.

Personal Training

Wij streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden. Dit omvat de desinfectie van alle contactpunten in de opleidingsruimten.

De teamleden zullen elk apparaat voor en na elk gebruik reinigen en afvegen.

Om u te beschermen, zullen we tijdens de sessies een sociale afstand van minstens 1,5 m oefenen. We moedigen de eliminatie van alle fysieke contact en maskers zal worden aangemoedigd voor onze leden en verplicht voor ons team.

Wanneer de training en de tijd het toelaten, kan de sessie, met toestemming van het lid, in de open lucht plaatsvinden.