UKKel

Sportstudio met personal trainer in Ukkel

Welkom bij PointFit, uw premium sportstudio voor 100% individuele coaching in Ukkel. Ons doel: u te begeleiden in uw fysieke en gezondheidsbehoeften. Geniet van de begeleiding van een personal trainer in een privé-studio voor uw sessie.

Wij stellen uw succes en uw gezondheid centraal in onze visie. Wij zorgen voor uw fysieke, emotionele en nutritionele welzijn om u te helpen uw fitness- en sportdoelen te bereiken.

Je persoonlijke coaching begint op het moment dat je voor het eerst onze studio binnenkomt. Om u goed te leren kennen en het best mogelijke programma op maat voor u voor te bereiden, analyseren we uw persoonlijkheid, levensstijl, dieet en slaap.

We analyseren ook je fysieke niveau en je sporthistoriek. Vervolgens stellen we een programma op maat op (een combinatie van fitness, krachttraining, fitness, ontspanning) van drie maanden dat zich aanpast en meegroeit met uw sessies om u resultaten en een zichtbare verbetering van uw vorm te garanderen.

Onze VIP-studio in Ukkel is de beste in termen van exclusiviteit en vertrouwelijkheid. Het is ontworpen om alleen of samen met een trainingspartner te ontvangen. U wordt ondersteund door de beste trainers van ons team om uw doelen te bereiken, weg van nieuwsgierige ogen.

CARDIO AREA

Alles wat je nodig hebt om beter te worden, op te warmen of te zweten.

OPENINGSDAGEN

Van maandag tot donderdag 
8:00 – 20:00

Vrijdag
8:00 – 18:00

Zaterdag & Zondag
9:00 – 13:00

Een unieke VIP-gymnastiek in Ukkel

Onze club is de enige die u niet voor een jaar vastlegt, maar u een programma van 3 maanden aanbiedt. Tijdens uw 3 maanden durende programma zult u nooit alleen trainen, u zult altijd begeleid worden en uw leven geleidelijk aan transformeren voor een volledig welzijn.

Onze gepassioneerde personal trainers nemen uw succes ter harte en zullen er alles aan doen om u te begeleiden.

Senioren die in vorm willen blijven, zwangere vrouwen die actief willen blijven tijdens en na de zwangerschap, sporters die specifieke prestaties willen leveren, revalidatie na een blessure of pijn, of gewichtsverlies, uw coach heeft de oplossing.

Onze VIP-club in Ukkel is speciaal ontworpen voor trainingen in volledige vertrouwelijkheid op afspraak. In onze cardioruimte kunt u zich opwarmen, zich richten op een specifieke training of gewoon efficiënt trainen. U kunt ook profiteren van het advies van onze gediplomeerde diëtist om gezonde voeding te gebruiken en uw lichaam effectief te voeden tijdens uw trainingen.

PointFit biedt ook kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie en podotherapie diensten aan om uw pijn te verlichten en u weer in de best mogelijke conditie te krijgen.

Tot slot kunt u profiteren van dynamische groepsfitness- en gymlessen (boksen, pilates, enz.) die worden gegeven door onze professionele coaches, evenals van alle moderne apparatuur die nodig is om effectief te kunnen trainen.

Vertrouw uw sport-, welzijns- en voedingsdoelen toe aan PointFit, uw 100% fitnesscoachingschool in Ukkel (bij Bascule), en krijg het lichaam en de conditie die u verdient terug!