DE PROCES

Resultaten kunnen niet worden geïmproviseerd, ze kunnen worden gepland.

Onze PointFit Personal Trainers zijn ervaren in het plannen van succes.

We hebben een compleet en zorgvuldig ontworpen proces van SIX STEPS om u naar succes te leiden.

Dit proces zorgt ervoor dat het programma is afgestemd op uw dagelijks leven en zal ons in staat stellen om de resultaten te zien.

U zult zich niet alleen beter voelen, maar u zult ook zelf de resultaten kunnen zien.

DE SUCCESVOLLE PLANNING

We beginnen met het leren kennen van jou, je lichaam en wat je wilt bereiken.

We hebben een uitgebreide en gepatenteerde 21 pagina’s tellende vragenlijst die ons alle informatie geeft die we nodig hebben om het juiste programma op te bouwen en u het juiste advies te geven.

Dit is een belangrijk onderdeel van ons proces dat ons echt helpt om u te begrijpen.

We behandelen uw trainingsgeschiedenis, uw blessures, de gebieden waaraan u wilt werken, uw doelen, uw voeding, de kwaliteit van uw slaap en uw levensstijl.

Techniek en beweging zijn zeer belangrijk, zowel om letsel te voorkomen als om echte kracht en een evenwichtige fysieke vorm te ontwikkelen.

Deze educatieve stap garandeert de uitvoering van goede bewegingen en stelt u in staat om op lange termijn met kwaliteit te trainen.

Een onverwacht voordeel van deze stap is dat mensen vaak knie-, schouder- of onderrugpijn hebben door oefening, maar soms met een paar kleine aanpassingen volledig kunnen worden vermeden.

Onze fitness evaluaties kunnen worden aangepast aan alle niveaus, van beginners tot ervaren sporters, dus maak je geen zorgen als je net begint.

In feite komen veel van onze grootste successen van degenen die net beginnen.

Het is geen wedstrijd – het geeft ons gewoon een “benchmark”, zodat we elke maand uw verbeteringen kunnen demonstreren en bijhouden.

We gebruiken een toonaangevende InBody-machine, die door veel grote sportclubs en ziekenhuizen wordt gebruikt, om uw lichaamssamenstelling – spiermassa,% lichaamsvet – en vele andere factoren nauwkeurig te onthullen.

We herhalen deze analyse regelmatig om te zien hoe uw lichaam zich precies aanpast aan uw training en voeding.

Op basis van de resultaten kunnen we uw trainingsprogramma en uw voeding aanpassen totdat u uw doel bereikt.

De eerste vier stappen helpen je coach meer over je te weten te komen en helpen je je lichaam en de reacties daarop te begrijpen.

Dit zal je coach helpen om het beste programma voor jou, je lichaam en je doelen te ontwikkelen.

Niets is belangrijker voor onze coaches dan uw succes.

Ze zijn gepassioneerd, motiverend en zullen pas tevreden zijn als je je doelen bereikt.

Het uitzoeken wat voor u op voedingsgebied werkt is een uiterst belangrijke, en vaak onderschatte, stap naar een optimale gezondheid en conditie.

We beginnen met het herzien van uw huidige eetgewoonten. Op basis van deze informatie geven we u tips over hoe u kunt eten om de beste resultaten te behalen.

Iedereen is anders, dus we helpen je de beste manier te vinden om te eten voor jou en je lichaam.

Ons proces is gestructureerd, wetenschappelijk en laat niets aan het toeval over.

Als u een gratis consultatie van 60 minuten wilt om te zien hoe ons zesstappenproces u kan helpen uw doelen te bereiken, vul dan het onderstaande formulier in.