ONZE CONCEPT

INVESTEER IN EEN PERSONAL TRAINER BIJ POINTFIT EN TIL UW TRAININGSERVARING EN UW RESULTATEN NAAR EEN HOGER NIVEAU.

Onze personal trainers zijn de beste coachers. Fitness en mensen helpen is een prioriteit in hun dagelijks leven. We nemen de leiding over uw verandering met een gedetailleerde vragenlijst en een analyse van uw lichaamssamenstelling.

Dit helpt uw ​​coach om meer over u te weten te komen en geeft ons een overzicht van uw vertrekpunt.

Uw vriendelijke, motiverende en hooggekwalificeerde personal trainer zal het programma voor u en uw doelen ontwerpen, uw resultaten onderweg volgen en ervoor zorgen dat elke sessie u dichter bij uw succes brengt.

We hebben een ruimte gecreëerd die is gewijd aan zelfontplooiing, vriendelijke coaches die echt om u en uw resultaten geven, allemaal in een ontspannen, gemotiveerde en motiverende omgeving.

ONZE DIENSTEN

Gezond lichaam en geest

We waarderen allemaal een goede gezondheid en verlangen altijd naar een gezond lichaam en geest; we zien echter de ware definitie ervan over het hoofd. In een haast om snel fit te worden, vergeten we dat een goede gezondheid niet alleen gaat over de afwezigheid van ziekte of vet, maar ook over een gezonde levensstijl, gezonde mentale groei en gezonde manieren van omgaan met alle levende wezens en de natuur. Dit vereist regelmatige inspanningen.

Revalideren

Oefening en revalidatie spelen een integrale rol in het herstel van ieders pijn of blessure.

De belangrijkste doelen zijn om u te helpen sneller te herstellen, opnieuw letsel te voorkomen en veerkracht te ontwikkelen. We willen je terug in het ‘normale leven’ krijgen. Specificiteit en functionele fitheid zijn van het grootste belang om de cliënt bij herhaling weer te laten sporten.

Gewichtsbeheer

Gewichtsbeheersing is de term die wordt gebruikt om zowel de onderliggende fysiologische technieken als processen te beschrijven die bijdragen aan het vermogen van een persoon om een ​​bepaald gewicht te bereiken en te behouden. Ons concept van gewichtsbeheersing omvat langetermijnstrategieën op het gebied van levensstijl die gezond eten, dagelijkse lichaamsbeweging en een visualisatie van specifieke doelen bevorderen, waaronder mentale verandering.

Senior opleiding

We hebben vier specifieke fitnessdoelen voor ouderen ontwikkeld: uithoudingsvermogen, kracht, balans en flexibiliteit. Een verhoogd uithoudingsvermogen leidt tot meer lichaamsbeweging, wat de kracht versterkt, de flexibiliteit ondersteunt en de balans verbetert.

Pre & Post zwangerschapstraining

Er is behoefte aan richtlijnen voor lichaamsbeweging tijdens de zwangerschap en de kraamtijd van een generatie vrouwen die lichamelijk actiever willen blijven voordat ze zwanger worden en na de geboorte van het kind. Momenteel wordt begeleide training aangemoedigd voor alle vrouwen met ongecompliceerde zwangerschappen en wordt het beschouwd als een veilige en gezonde praktijk voor de moeder en haar ongeboren kind.

Sportspecifiek

Ons coachingconcept benadrukt de integratie van mentaliteit, voeding, beweging en herstel. Deze aanpak zorgt ervoor dat de atleet, cliënt of patiënt de beste resultaten heeft op en naast het trainingsveld.