We hebben wat veranderingen aangebracht om je veilig te houden!

Sportstudio's met personal trainer in Brussel

Bij elke sessie wordt u aangemoedigd, opgevolgd en komt u dichter bij uw ideale visie op uzelf.

Wij zijn een eersteklas sportbegeleidingsstudio. Ons doel is om u te allen tijde te begeleiden in uw sport-, fitness-, voedings- en gezondheidsdoelen door u de hoogste kwaliteit persoonlijke coaching aan te bieden.

Met sportclubs in Elsene, Ukkel en Louiza in het centrum van Brussel kunt u vandaag uw lichaam, uw tempel, verzorgen.

"Ons doel is om klanten te inspireren om fysiek en mentaal uit te blinken."

– Benoit Myaux, oprichter van PointFit

Benoit Myaux

ONZE SPORTstudio's IN BRUSSEL

PointFit zijn drie eersteklas sport- en fitnessstudio's in Brussel, die elk een andere persoonlijke ervaring bieden.

Onze Corporate Louiza Club, gelegen in het centrum van Brussel, is bereikbaar op afspraak met uw personal trainer.

Onze exclusieve VIP-studio in Ukkel garandeert u een privé one-to-one training met uw personal trainer in de privé-studio om met een gerust hart uw resultaten te behalen. Toegang alleen op afspraak.

Onze sportclub in Elsene verwelkomt u voor coaching met individuele training, cardio, en een kinesist.

Onze exclusieve VIP-studio in Ukkel garandeert u een privé one-to-one training met uw personal trainer in de privé-studio om met een gerust hart uw resultaten te behalen. Toegang alleen op afspraak.

Kom uw nieuwe personal trainer ontmoeten in één van onze sportstudio's in Brussel! Je lichaam is je tempel. Zorg ervoor.

PointFit biedt u de meest accurate coaching in Brussel. Door middel van een gedetailleerde vragenlijst en een volledige analyse van uw lichaam leren we u kennen en begrijpen we uw behoeften en doelstellingen. Onze toegewijde personal trainer bereidt een programma op maat voor u voor op basis van uw fysieke niveau, levensstijl, dieet en slaap.

Meer dan een trainingsprogramma, het is een echte levensstijl. Als u klaar bent, begint u met een van de beste personal trainers van de stad en krijgt u toegang tot onze moderne topuitrusting.

Bij PointFit, geen jaarabonnement. Onze flexibele gepersonaliseerde programma’s duren drie maanden en gedurende die tijd bieden wij u zichtbare en concrete resultaten, de gezondheid van uw leven. Het pluspunt? We geven je ook de sleutels om die fysieke en mentale gezondheid buiten de club te behouden.

Wat uw doelstelling ook is, ons op maat gemaakte programma voldoet eraan. Wij helpen u na een blessure weer in conditie te komen, behandelen uw pijntjes en voorkomen dat ze terugkomen met ons trainings- en revalidatieprogramma voor gymnastiek en spieren. Wij begeleiden u bij het afvallen door regelmatige lichaamsbeweging, betere voeding en eenvoudige mentaliteitsveranderingen. Wij helpen u tijdens uw zwangerschap en na de geboorte om actief en fit te blijven in een veilige en gezonde omgeving. Wij helpen onze oudere klanten om een gezond fitnessniveau te behouden en stimuleren onze atleten om de best mogelijke resultaten te behalen.

Onze klanten behalen buitengewone resultaten waar we erg trots op zijn.

Je personal trainer, aangeworven uit de beste van Brussel, is een gepassioneerde fitness- en gezondheidsprofessional, toegewijd om je weer in conditie te krijgen. In elke fase van uw programma en tijdens de hele duur van uw sessies zorgt hij voor het succes van elke trainingssessie.

Dankzij zijn methodes, advies, motivatie en ondersteuning helpt hij u de nodige veranderingen in uw levensstijl door te voeren om uw doelen te bereiken en uw zelfvertrouwen terug te winnen.

Daarnaast staan onze voedingsdeskundige, fysiotherapeut en chiropodist tot uw beschikking in onze sportstudio, of u nu lid bent of niet.

Uw training binnen handbereik

Een applicatie gewijd aan uw afspraken, opvolging en zichtbaarheid van de beschikbaarheid van uw persoonlijke coach in real time. Al onze cursussen en evenementen zijn beschikbaar, met afspraakherinneringen en evaluaties van onze coachingsdiensten.