ELSENE

Studio met personal trainer in Elsene

Welkom bij PointFit, de premium sportstudio en 100 % op maat gemaakte coaching in Elsene, Brussel, die u ondersteunt bij uw sport-, fitness- en gezondheidsdoelen.

Bij de club in Elsene is onze aanpak eenvoudig: onze personal trainers stellen uw succes en welzijn boven alles.

Geen clubs meer waar je alleen traint, zonder ondersteuning, zonder te begrijpen hoe je je lichaam en je gezondheid blijvend kunt veranderen. Vanaf uw eerste bezoek zal een PointFit-coach voor u zorgen en zich inzetten om u te begeleiden bij al uw doelen.

Dankzij onze volledige en gedetailleerde vragenlijst bestuderen we uw fysieke conditie, uw bewegingen, uw levensstijl, uw voeding, uw sporthistoriek, uw slaap en de samenstelling van uw lichaam.

Zo zal de personal trainer van onze sportstudio in Elsene een programma op maat opstellen dat u in staat stelt om samen te werken om snel en zichtbaar de resultaten te bereiken die u zoekt. Deze programma’s, die een combinatie zijn van fitness, gym en bodybuilding, en die gebaseerd zijn op uw persoonlijkheid, evolueren mee met uw prestaties en uw doelstellingen en wij helpen u bij elke stap, bij elke sessie. Het succes van uw programma en uw fysieke en mentale fitheid is de prioriteit van onze coaches.

FUNCTIONELE RUIMTE

CARDIO AREA

Synchro’s, fietsen, loopbanden en roeiers zijn er om op te warmen of om een cardioprogramma op te bouwen met uw personal trainer.

kleedkamers

Er gaat niets boven het afmaken van je training met een ontspannende douche om je spieren te kalmeren. 

In onze kleedkamers bieden wij u door ons geselecteerde lotions en shampoos aan.

OPENINGSDAGEN

Van maandag tot donderdag
8:00 – 20:00

Vrijdag
8:00 – 18:00

Zaterdag en zondag
9:00 – 13:00

Een coachingmethode die uniek is voor Elsene

De programma’s van onze sportstudio duren drie maanden. We hebben het volste vertrouwen in het vermogen van ons professionele team om u te helpen uzelf te overtreffen en uw leven weer gezond en actief onder controle te krijgen.

Of u nu wilt afvallen, actief wilt blijven tijdens en na de zwangerschap, wilt herstellen van een blessure, in vorm wilt blijven of specifieke sportprestaties wilt leveren, onze professionele en deskundige coaches passen zich aan alle fysieke niveau’s aan en zijn er voor u bij elke stap van de weg.

Zorgvuldig ontworpen om u te motiveren en te inspireren om altijd een stapje verder te gaan, is ons sportstudio in Brussel geoptimaliseerd om u te helpen uw doelen te bereiken en te ontspannen. Met onze fietsen, loopbanden, roeimachines en andere essentiële apparatuur en machines kunt u zich opwarmen en efficiënt werken aan uw cardio.

Verlicht uw pijnklachten en verander uw voeding met onze kwaliteitsvolle gezondheidsdiensten. Onze sport studio in Elsene stelt onze voedingsdeskundige, chiropodist en kinesitherapeut tot uw beschikking om uw training voort te zetten en te verdiepen.

Kom en ontdek onze op maat gemaakte programma’s en uw nieuwe fitness- en gezondheidspartner. Laat u begeleiden door onze personal trainers en zorg voor uw gezondheid in ons sportstudio in Elsene.