LouiZA

Uw sportstudio met personal trainers in de Louizawijk

Welkom in onze eersteklas fitnessruimte met personal trainers, gelegen in de Blue Tower, in de Louizawijk te Brussel.

Ons team van personal trainers is toegewijd aan het opleiden van de medewerkers en bewoners van de Toren. Ons fitnesscentrum is ook toegankelijk op afspraak voor leden van onze andere sportstudio’s, en door middel van peterschap.

Bij PointFit Louise, gevestigd in de Blue Tower, (Louizalaan), beloven wij u één ding: u zult nooit meer alleen trainen. Onze Louiza-studio is niet zomaar een sportstudio. Hier bieden we u een unieke ervaring: een personal trainer die zich inzet voor uw succes.

Ons doel is om u vanaf het begin tot het einde te begeleiden, waarbij u bij elke stap van uw training aanwezig bent. Onze prioriteit is om u te helpen en u te helpen uw lichaam onder controle te houden, in de best mogelijke conditie en gezondheid te zijn, zodat u eindelijk uw beste leven kunt leiden.

We zijn met u op elk niveau: fysiek, nutritioneel en emotioneel.

FUNCTIONELE RUIMTEN

Kleedkamers

Er is geen betere manier om je training af te maken dan met een ontspannende douche om je spieren te kalmeren.
Onze kleedkamers zijn voorzien van een assortiment douchegels en bodylotions.

Openingsuren

Van maandag tot donderdag
7:00  – 20:00

Vrijdag
7:00 – 17:00

Zaterdag en zondag
op afspraak

Een unieke coachingmethode

We hebben een unieke aanpak: geen jaarabonnement, maar een drie maanden durend programma om u te transformeren.

Uw personal trainer stelt u een gedetailleerd programma op maat voor en geeft u alle tools om uw ervaring met ons tot een absoluut succes te maken. Vanaf je eerste stap in onze premium coachingsstudio op Louise Avenue word je opgevangen en onmiddellijk opgevangen door ons team van professionals. We maken een volledig overzicht van je persoonlijkheid, je lichaam en je levenspatronen (fitness, slaap, dieet, doelen) om je te leren kennen en nauwkeurig te bepalen hoe we je kunnen helpen om te slagen.

Wat uw doelstelling ook is, ons team van gepassioneerde fitness- en gezondheidscoasters zal alles in het werk stellen om u te begeleiden bij de verwezenlijking ervan. Ze zijn experts op het gebied van fysiotherapie, gewichtsverlies, fitness, zwangerschapshulp en atletische prestaties, en met hen krijgt u echte, zichtbare resultaten.

Ideaal gelegen in het centrum van Brussel, verwelkomt onze sportstudio de medewerkers die in de Blue Tower werken, maar ook externe klanten op afspraak. Hier bij PointFit weten we dat een lange en intense dag op het werk kan verhinderen dat u een volledige en kwaliteitsvolle workout krijgt. Daarom hebben we onze coaching studio zo ontworpen dat u uw coach kunt ontmoeten tijdens de lunch, na het werk, of wanneer u maar kunt, om uw training efficiënt voort te zetten en dichter bij uw doelen te komen.

Met onze hoogwaardige apparatuur kunt u de best mogelijke training krijgen in onze moderne en verfijnde faciliteiten. Maak u klaar en geniet van een ontspannende douche na uw training in onze veilige en ruime kleedkamers.

Kom kennismaken met onze gezondheidsprofessionals en geniet van onze verschillende diensten: voeding, fysiotherapie en podologie, alles wat u nodig heeft om uw lichaam en uw gezondheid te blijven verbeteren.

PointFit zal uw training nooit meer alleen en zonder toezicht laten verlopen. Onze fitnesstrainers geven u de sleutels tot uw welzijn en motiveren u om het beste van uzelf te geven en verder te gaan dan u zich ooit had kunnen voorstellen. Kom kennismaken met ons team in onze Louise sportstudio en neem de controle over uw lichaam en uw gezondheid terug!